با توجه به اینکه باغشهر در طرح جامع شهر جدید وجود دارد و هم اینک بیش از 70 خانوار در آن ناحیه ساکــن می باشد از برخی خدمات اولیه شهروندی بی بهره هستند
نظام نصراللهی عضو شورای اسلامی گفت:با توجه به ماده 5 قانون ایجاد شهرهای جدید مصوب 20/10/80 مجلس شورای اسلامی کلیه وزارتخانه ها، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، موسسات و شرکتهای دولتی و سایر شرکتها و موسساتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است مکلفند ضمن همکاری در ایجاد شهر جدید به گونه ای برنامه ریزی و و اقدام به تأمین اعتبار کنند که متناسب با پیشرفت عملیات احداث و اسکان شهر جدید، خدمات مورد نیاز بر اساس تعرفه های شهرهای مشابه به شهر جدید نیز ارائه گردد.
نصراللهی اشاره کرد: باغشهر از برخی زیرساخت های لازم نظیر سیستم لوله کشی آب و فـاضلاب، راه های اصـلی و فرعی و برق در حال حاضر محروم می باشد.
عضو شورای اسلامی گفت:امیدواریم با توجه به مفاد قانونی موجود و لازم الجرا همه ادارات و دستگاه های خدمات رسان همچون شـرکت عمران، اداره برق و اداره آب و فاضلاب نگـاه ویژه به باغشهر شهر جدید در جهت عمران و آبادانی داشته باشید.